Crock-Pot CSC052X Slowcooker Med Timer 4,7 L Svart

Crock-Pot
-18%

Crock-Pot CSC052X Slowcooker Med Timer 4,7 L Svart

Crock-Pot

Special Price 729,00 kr

ord. 895,00 kr

I lager
Fraktfritt

En av kökets favoriter är tillbaka med en ny design och en smartare lock. Gentemot sin föregångare ligger den största förbättringen i locket. Denna gång kommer den med ett praktiskt gångjärn som gör att det med ett enkelt lyft kan ställas upp vid servering eller avsmakning. Om du vill istället helt avlägsna locket så är det bara att dra locket rakt upp. 

När maten får lagas med tid och omsorg blir den som bekant allra bäst, men det är inte alla som har tid att stå och passa vid spisen. Med Crock-Pot slowcooker 4,7 L lagar du en underbar soppa, gryta med ingredienser etc. som är klar när du kommer hem från jobbet eller träningen.När tillagningstiden är över växlar Crock-Pot över till ett varmhållningsläge i väntan på att maten ska serveras. Smartare än så kan det inte bli! Du kan ställa in både hög-, och lågläge på tillagningen dessutom har den en digital display visar hur lång tid som återstår av programmet.  Självklart finns det en timer intregerat i maskinen.

Storleken lämpar sig för omkring 4–6 personer. När maten dukats av går det utmärkt att rengöra innergrytan och glaslocket i diskmaskinen.

  • Innergryta i keramik
  • Timer
  • Två värmeinställningar
  • Går automatiskt över till varmhållning
  • Tål diskmaskinsrengöring
  • Lagar 4–6 portioner
Mer information
Art.nr
23832
Varumärke
Crock-Pot
Färg
Svart
Material
Rostfritt Stål
Höjd
26.4 cm
Längd
33.5 cm
Bredd
34 cm
Volym
4.7 L
Kundomdömen

Mer från Crock-Pot

Skriv din egen recension

Vänligen logga in eller registrera dig