Hamilton Beach BrewStation Kaffebryggare 12 Koppar

Hamilton Beach
-20%

Hamilton Beach BrewStation Kaffebryggare 12 Koppar

Hamilton Beach

Special Price 789,00 kr

ord. 995,00 kr

I lager
Fraktfritt
Skickas inom 0-3 dagar

Det spelar ingen roll hur du gör, det är näst intill omöjligt att få "nybryggt"-känslan av kaffe som stått på plattan för länge. Därför skapades Hamilton Beach BrewStation®, den enda kaffemaskinen som får kaffet att smaka nybryggt i upp till fyra timmar. Den här bästsäljande kaffebryggaren fungerar precis som traditionella kaffebryggare men med en tydlig skillnad; den brygger i en inbyggd tank istället för i en kanna eller termos. Ett värmeelement finns i tanken som gör att kaffet har en perfekt temperatur i upp till fyra timmar, å du kan dricka fräscht kaffe under hela förmiddagen.
Och utan kanna, finns det ingenting ömtåligt som kan gå sönder och behöver bytas ut. Istället kan du enkelt fylla på din kaffekopp med en hand. 
Tanken och filtret kan enkelt tas bort för att enkelt fyllas på eller rengöras.
Kaffebryggaren är programmerbar upp till 24 timmar i förväg för ditt morgonkaffe och har fyra inställningar; kraftigt smakrikt kaffe, normalbryggt kaffe, 1-4 koppar och iskaffe.
Du behöver inte heller vara orolig att du glömt stänga av kaffebryggaren när du kan ställa in den på att hålla värmen i upp till fyra timmar.

 

Mer information
Art.nr
21832
Varumärke
Hamilton Beach
Färg
Svart
Material
Rostfritt Stål
Höjd
40 cm
Längd
27 cm
Bredd
37 cm
Diameter
48 cm
Volym
1.5 L
Kundomdömen

Mer från Hamilton Beach

Skriv din egen recension

Vänligen logga in eller registrera dig