Sous Vide

Sous Vide

Laga mat med perfekt resultat varje gång! Test matlagning med Sous vide och oavsett om du lagar kött, fisk eller vegetariskt så hjälper den dig genom cirkulation att tillaga maten i rätt temperatur som tar fram det bästa ur råvaran! Sous vide betyder "under vakum" och råvarorna tillsagas i påsar och resultatet blir saftigt och gott och behåller både smak och näring. När du lagar mat med Sous vide behöver du påsar som du lägger själva råvaran i och lättast är om du har en vakuumförpackare som sluter påsarna både för tillagningen och för eventuell frysning senare. Vill du ha en stekyta på det du tillagat kan du lägga resultatet på grillen eller ge det färg och yta med t ex en gasbrännare
Här hittar du ett riktigt gott recept på fläskfilé med potatisgratäng, tillagat med Sous vide, till receptet >>

Hos oss på Kökets favoriter hittar du prisvärda produkter med fri frakt över 499 kr.

Läs mer