Sabadi

Sabadi
För Sabadì är choklad en naturprodukt, därför tillsätts inte heller fett, aromer eller någon annan form av tillsatser. Chokladen innehåller enbart kakaomassa, socker, smaksättning som citrusskal eller kryddor. Sabadì på italienska är dagen som kanske inte existerar. Dagen då vi saktar ner och reflekterar över vad det är som har betydelse. Dagen då vi reflekterar över vad som är kvalitet i våra liv och vad vi gör för att uppnå den. Det är dagen då vi tar oss tid att njuta av de små sakerna. Sabadì använder en utvald kakao från Ecuador: Nacional fino de aroma Arriba Superior Summer Selected.. Råmaterialet är ekologiskt certifierat och kommer från fair trade-producenter och Slow Food presidia med respekt för små inhemska samhällen, miljö och biologisk mångfald. Chokladen tillverkas traditionellt enligt den urgamla kalla processen från Modica som innebär att chokladens temperatur inte överstiger 45 grader. På så sätt bibehålls kakaons alla unika aromer och ingredienserna får sin fulla och rika smak.
Läs mer