Smeg Blender Dolce & Gabbana Blender

Smeg

Smeg Blender Dolce & Gabbana Blender

Smeg
I lager
Fraktfritt

Dolce&Gabbana och Smeg har ingått ett kreativt samarbete, Sicily is my Love, ett nytt unikt projekt Made in Italy. Den nya småelskollektionen är producerad av Smeg med en omisskännlig Dolce&Gabbana-stil.

Brödrostarcitruspressarespressomaskinervattenkokareblenders,köksassistenter och slow- juicers är alla dekorerade med gyllene citroner, citrusfrukter, fikonkaktusar och klarröda körsbär och är bara några av de typiska sicilianska dekorationerna som är inramade i triangulära motiv, så kallade crocchi.
Där finns även späda blomstermotiv, inspirerade av södra Italiens kuster och landskap, tillsammans bilder av den fascinerande Mt. Etna, omgiven av prydnadsfriser, pittoreska ruiner av Castors och Pollux grekiska tempel i the Valley of Temples, trinacrie och cartocci, som är dekorativa motiv som liknar stiliserade akantusblad.

Detta är en blender i formpressad aluminium som har 4 hastigheter med soft start (max 18000 varv/minut). Den har ett program för iskross och smoothie och pulsfunktion. Blendern har ett snyggt kromat vred, som är upplyst. När kannan avlägsnas finns ett säkerhetsstopp, som även fungerar vid överbelastning av blendern. Kannan rymmer 1,5 liter och ett mått i Tritan™ (BPA-fri) som rymmer 45 ml följer även med samt att den tål vätsketemperaturer på upp till 70ºC.
Gummitassar som gör att maskinen står stadigt och en inbyggd sladdvinda gör att du smidigt kan gömma unden sladden.

Effekt: 800 W

Standardtillbehör

Dubbla avtagbara knivblad i rostfritt stål

Mer information
Art.nr
23754
Varumärke
Smeg
Färg
Multi
Material
Aluminium
Höjd
39.7 cm
Längd
27.5 cm
Bredd
19.7 cm
Volym
1.5 L
Kundomdömen

Mer från Smeg

Skriv din egen recension

Vänligen logga in eller registrera dig